HomeSense categoriaL'Ajuntament d'Amposta treu a licitació l'última fase de renovació de l'enllumenat

L’Ajuntament d’Amposta treu a licitació l’última fase de renovació de l’enllumenat

MONTSIÀ // La Junta de Govern Local, reunida dimecres 26 de maig ja de forma presencial, ha aprovat traure a licitació l’última fase de renovació de l’enllumenat d’Amposta, en concret la que afecta la zona de Valletes, polígons de Tosses i l’Oriola i la zona del cementiri.

Així, la Junta de Govern ha aprovat l’expedient de contractació i el ple de condicions administratives particulars que han de regir el procediment. La licitació es fa tres lots (subministrament de lluminàries viàries per 367.000 euros aprox.; subministrament de lluminàries decoratives per 92.000 euros aprox. i instal·lació elèctrica, quadres comandament i obra civil per 320.000 euros aprox.) per un total de 778.260 euros.

Esta és la quinta fase i darrere de tot el projecte d’enllumenat. La quarta, la que afecta la zona entre l’avinguda de la Ràpita i el passeig Canal i amb un pressupost de sortida de 425.809,66 euros, ja ha estat adjudicada i este mes de maig s’han iniciat les obres.

La renovació completa de l’enllumenat suposarà una inversió de 2,9 milions d’euros, dels quals 1,2 milions seran subvencionats amb fons europeus.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies