HomeOcupacióL’ajuntament de Gandesa clou un programa de formació per a tres deones...

L’ajuntament de Gandesa clou un programa de formació per a tres deones en l’àmbit rural

L’Ajuntament de Gandesa, amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), va cloure divendres un curs de capacitació dirigit a dones en situació d’atur perquè puguin reintegrar-se en el món laboral i adquirir noves habilitats i coneixements en diversos àmbits.

En aquest curs, hi van participar tres dones, dos de Gandesa i una de Vilalba dels Arcs, seleccionades pel mateix SOC, dintre del Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà, en el marc del Mecanisme de Recuperació i Resiliència del SOC.

El curs, que va començar el setembre de 2022, va consistir en itineraris individualitzats que han combinat accions com l’orientació laboral, l’assessorament, informació, formació i adquisició de competències i habilitats transversals, la facilitació de la inserció laboral i l’acompanyament.

En aquest sentit s’han ofert, entre altres, classes d’informàtica, i sessions per adquirir habilitats en la recerca de feina, com ara redacció de currículums, entrevistes de treball, etcètera.

L’Ajuntament de Gandesa va tirar endavant aquest curs gràcies a una subvenció de 5.145 euros del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

L’alcalde de Gandesa, Carles Luz, va voler destacar l’excel·lent acollida que ha tingut el curs i el servei que presta una institució com l’ajuntament per ajudar i formar dones en situació de desocupació i preparar-les en la recerca activa de feina.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

14 + = 20

Últimes notícies