HomeSocietatL’Ajuntament de la Ràpita i Repsol signen un conveni per traduir a...

L’Ajuntament de la Ràpita i Repsol signen un conveni per traduir a tres idiomes quatre interactius del Museu de la Mar de l’Ebre

L’Ajuntament de La Ràpita i Repsol han signat un conveni de col·laboració que permetrà finançar la traducció de quatre dels interactius del Museu de la Mar de l’Ebre del català a tres idiomes més. L’aportació de l’empresa per cobrir les despeses del projecte és de 4.900 euros, tal com fixa l’acord signat pel director de la Unitat de Negoci a Espanya de la companyia Repsol, Manuel González i l’alcalde rapitenc Josep Caparrós.

Amb esta quantitat, l’Ajuntament preveu traduir al castellà, l’anglès i el francès els continguts dels interactius que hi ha disponibles al museu, sobre protohistòria i història antiga, història medieval, història moderna i contemporània.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha afirmat que aquest conveni, el quart que se signa anualment entre les dos parts, “té com a finalitat millorar el Museu de la Mar de l’Ebre, en el sentit que permetrà resoldre una mancança en l’aspecte idiomàtic, de manera que s’adequa millor a les condicions que ha d’oferir un equipament de primera divisió i ens permet potenciar-lo com a actiu turístic referent al territori i també de divulgació de la nostra història marinera”.

Per la seva banda, el director de la Unitat de Negoci a Espanya de Repsol, Manuel González, ha afirmat que “l’empresa té la voluntat i el compromís de donar a conèixer l’activitat de la mar de l’Ebre i el museu resulta una via molt efectiva”.

Els anterior convenis signats entre l’Ajuntament de la Ràpita i Repsol en els tres any precedents s’han destinat a finançar l’interactiu sobre l’Illa de Buda, a acabar l’interactiu de Vida Marinera en diversos idiomes i a fer els fulls de sala del museu, i a la restauració d’un conjunt de cartes nàutiques.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies