HomeTerres de l'EbreL'Ajuntament de la Ràpita inicia la fase de recerca per impulsar el...

L’Ajuntament de la Ràpita inicia la fase de recerca per impulsar el projecte ‘Escola de famílies’

MONTSIÀ // L’Ajuntament de la Ràpita inicia la fase de recerca per impulsar el projecte ‘Escola de famílies’. Les Regidories d’Educació, Joventut i Polítiques Socials i Igualtat treballen per impulsar una escola de famílies i per això, en la primera fase preveuen estudiar els interessos i les necessitats informatives i formatives de les famílies amb infants i adolescents a càrrec seu. La regidora de Polítiques Socials i Igualtat, Oona Tomàs, explica que “el nostre objectiu en aquesta primera part del projecte és conèixer què preocupa a les famílies i quines són les temàtiques que més els interessen per donar respostes a les seves necessitats”.

El canal per analitzar les preocupacions i els interessos de les famílies és una enquesta on es pregunta sobre diversos factors de la vida familiar, l’alimentació i l’educació sexual i emocional. A banda, el formulari també inclou qüestions sobre la disponibilitat dels enquestats en referència a les possibles sessions informatives i formatives, i la tipologia d’aquestes sessions. 

L’enquesta es pot emplenar entre el 14 i el 22 de gener i està destinada a les famílies amb infants i adolescents a càrrec seu. L’Ajuntament de la Ràpita farà arribar aquesta enquesta mitjançant les seves xarxes socials, així com a través dels centres educatius, les entitats de lleure i l’àrea d’infància de la Ràpita.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

77 + = 84

Últimes notícies