HomeEconomiaL'Ajuntament d'Ulldecona adquireix l'edifici històric de la Cooperativa Agrícola

L’Ajuntament d’Ulldecona adquireix l’edifici històric de la Cooperativa Agrícola

L’Ajuntament d’Ulldecona ha adquirit l’històric edifici de la Cooperativa Agrícola del municipi per un valor de 500.453 euros.

El local, que es va acabar de construir el 1957, està situat al carrer Major 175 de la localitat i està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local. En concret, la compra afecta dos immobles, un és l’edifici pròpiament, per valor de 320.727 euros, i l’altre un magatzem amb terreny adjunt, per valor de 179.725 euros.

En representació de la Cooperativa va signar el president de l’entitat, Manolo Ferré, i per part de l’Ajuntament, l’alcaldessa Núria Ventura. Tant Ferré com Ventura han destacat la importància del moment i de l’operació signada atès que es tracta d’un edifici històric destacat dins el patrimoni municipal i que a partir d’ara serà de titularitat pública, conservant la seua essència tot i el canvi d’ús.

La voluntat del govern municipal, segons explica la mateixa alcaldessa, és ubicar-hi l’Escola Municipal de Música, actualment repartida per diverses dependències municipals i amb dades creixents tant d’inscripció d’alumnes, que arriben ja als 200, com de professorat contractat. D’esta manera es dignificaria els espais destinats a l’aprenentatge musical i s’ampliaria la xarxa d’equipaments educatius del municipi i els serveis que s’hi poden oferir.

Per la seua banda, la Cooperativa Agrícola d’Ulldecona traslladarà les seues dependències actuals a altres espais que ja són de la seua propietat, sense haver de fer cap nova adquisició permetent retornar els dipòsits de la secció de crèdit i eliminar l’endeutament.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

88 + = 95

Últimes notícies