HomePolíticaL'alcaldable de Ciutadans a Tortosa vol fer "dos pàrquings subterranis i altres...

L’alcaldable de Ciutadans a Tortosa vol fer “dos pàrquings subterranis i altres places gratuïtes”

Carlos Carrizosa, líder de Ciutadans a Catalunya va visitar Tortosa per recolzar al candidat del partit a l’alcaldia de la capital del Baix Ebre i del que va dir que és una persona amb un gran perfil professional, “capaç de transformar, per la seva capacitat, la ciutat de Tortosa. I ho demostra el gran projecte que té. El perfil d’Enginyer de Camins i Ports de Miquel Albacar li permet tenir una idea molt clara de transformació per a Tortosa: “I ho té amb la idea liberal de Ciutadans publico-privada, que suposa fer grans transformacions sense grans costos per als ciutadans. Per això demano a la ciutadania de Tortosa que torni a confiar a Ciutadans per la gran capacitat de gestió que tenen els nostres candidats”.

Així es va manifestar el líder i president de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, dilluns al matí, davant dels mitjans de comunicació amb Miquel Albacar, alcaldable del partit i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Tortosa.

A la Plaça 1 d’octubre, Albacar va ressaltar que “presentem el pla de mobilitat per a Tortosa. La ciutadania ens ha fet arribar el gran problema de mobilitat que hi ha a la ciutat. Grans problemes d’aparcament per als que proposem un pàrquing subterrani a aquesta mateixa plaça, a preus molt assequibles. I un segon aparcament a la zona de Renfe, amb una zona verda i lúdica a la part superior. A més d’un gran pla d´aparcaments gratuïts que suposin una ciutat més amable per als tortosins”.

Uns plans d’aparcament per a Tortosa que no suposarà, però, costos per a la ciutadania, ja que “les 600 places d’aparcament que tenim previstes volem que siguin amb inversió privada, que posteriorment poden recuperar les empreses amb el pagament dels aparcaments subterranis”, assenyala Albacar.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies