HomeCulturaL'Aldea fa entrega dels premis del XVII Concurs Literari i Artístic 21...

L’Aldea fa entrega dels premis del XVII Concurs Literari i Artístic 21 d’Abril

L’Ajuntament de l’Aldea ha fet públic els guanyadors del XVII Concurs Literari i Artístic 21 d’Abril.

D’esta forma, el jurat compost per José Fernando Rico, Antonio Toledo, Josep Casals, graduats en arts aplicades i especialitat en tècniques i procediments murals, juntament amb Pilar Centelles, Marta Masdeu, Pilar Cabrera i Mireia Escurriola i Lluïsa Benito, es van reunir el passat 25 d’abril al consistori per decidir la selecció d’obres i, tanmateix, atorgar els premis corresponents.

El jurat va decidir que amb la categoria de pintura hi hagués un triple empat amb el primer premi, ja que s’englobaven en diferents edats, concretament dels 12 als 30 anys, i també es van presentar estils molt diversos. Així que amb la categoria joventut l’obra guanyadora ha estat ‘La abogada Woo , de l’autora Noura Ayady. En la modalitat general el primer premi se li ha concedit a Joaquim Fatsini amb l’obra ‘Patrimoni mil·lenari’. I finalment amb la categoria local l’obra premiada ha estat ‘El valor de l’aigua’, de l’autor Juan Antonio Rius. En segon lloc, ha quedat l’aldeana Maria Teresa Escurriola amb ‘Oliveres sota el braç del Montsià’, i en tercera posició el premi ha quedat desert.

D’altra banda, en la secció de narrativa el jurat ha decidit, després de moltes deliberacions, que la categoria local quede deserta. En canvi, en la modalitat general el primer premi ha estat per a l’obra ‘7 reflexions d’un rodamon solitari’, de l’autor Ramon Luis González.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

54 + = 61

Últimes notícies