HomeSocietatL’Ametlla de Mar inicia la prova pilot de recollida de residus porta...

L’Ametlla de Mar inicia la prova pilot de recollida de residus porta a porta

L’Ametlla de Mar ha iniciat avui 15 de setembre el primer servei de recollida selectiva de residus porta a porta.

La prova pilot consisteix en l’eliminació de l’illa de contenidors de superfície del carrer Nou i la instal·lació, dins d’un horari determinat, d’uns punts d’aportacions complementàries de residus als carrers Nou, Maestro Caballero, Concepció Arenal i Candela.

El servei consisteix en la repartició d’una desena de punts de miniilles de contenidors, als carrers Nou, Maestro Caballero, Concepció Arenal i Candela. El servei serà de les 20 h a les 21 h del vespre, i anirà a càrrec dels d’operaris municipals.

A cada punt, els veïns trobaran, de dilluns a dissabte, un contenidor destinat a la resta (color gris) i un contenidor per a la recollida de la fracció orgànica (marró).

La resta de fraccions es recolliran en dies determinats

Els dimarts i dijous es recollirà el paper (blau), els dilluns, dimecres i divendres es recolliran els envasos (groc) i els dissabtes, el vidre (verd). Estos contenidors estaran des de les 20 h del vespre fins a les 5 h del matí.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, remarca que “si la prova pilot funciona correctament i és acceptada i valorada positivament pel veïnat, es faria extensible a altres punts del municipi, on siga necessari un canvi de sistema de recollida de residus domèstics”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies