TERRES DE L’EBRE // Els tres xefs de les Terres de l’Ebre amb Estrella Michelin han revalidat esta distinció en un any on el món de la restauració ha estat un dels més afectats a causa de les restriccions de la Covid-19. La gala de les estrelles Michelin, marcada per l’escenari de pandèmia, ha tingut enguany una edició telemàtica presentada per Cayetana Guillén Cuervo i Miguel Ángel Muñoz des de la Reial Casa de Correus de Madrid.
Han tornat a obtenir l’estrella els dos xefs d’Ulldecona, Jeroni Castell (Les Moles) i Vicent Guimerà (L’Antic Molí) on a més s’ha estrenat amb l’estrella verda, i l’aldeà Fran López, amb el Villa Retiro (Xerta) i el seu restaurant a Barcelona, el Xerta Restaurant, que renova les dues estrelles.
Vicent Guimerà, el xef de L’Antic Molí ha tornat a obtenir l’estrella Michelin, el qual també ha obtingut la distinció d’estrella verda, atorgada als xefs que estan especialment compromesos amb la gastronomia sostenible i el medi ambient.
Guimerà, de l’Antic Molí, que ja és el cinqué any consecutiu que obté l’estrella Michelin, i enguany en suma una de nova, ha volgut agrair a través de la seua pàgina web esta distinció i ha destacat els moments difícils en què es troba el món de la restauració a causa pandèmia. “Ha estat un any molt dur per a tots, i sobretot per al sector de la restauració, però aquest reconeixement ens dóna vida per a seguir per a aquest Nadal i per al 2021 que segur que serà millor que este”, ha assenyalat, i també ha encoratjat a seguir endavant a tots els companys i persones.
El xef de L’Antic Molí ha volgut dedicar estes dos estrelles a tots els treballadors que durant estos cinc anys han passat pel restaurant, ja que considera que és fruit de l’esforç del dia a dia.
Sumamos otra Estrella Michelin!
Hoy hace 5 años que ganábamos la primera Estrella Michelin ?, y además sumamos una Estrella Verde ♻️, un premio a la sostenibilidad.
Notícia: https://t.co/k9TIDoUZNl— l’Antic Molí (@LAnticMoli) December 14, 2020
El xef Jeroni Castell, a través de les xarxes socials, ha agraït la concessió d’esta estrella Michelin, que renova per vuitè any consecutiu. El cuiner ulldeconenc ho ha fet saber a través de les xarxes socials en un missatge on remarca que no ha estat un any fàcil pel sector.