HomeEsportsFutbolL'Ascó suma el primer punt de la temporada com a local davant...

L’Ascó suma el primer punt de la temporada com a local davant el Vilassar de Mar

L’Ascó segueix sense guanyar aquesta temporada, i el seu quart partit davant els seus aficionats va finalitzar amb empat a un gol. Pol Benito va marcar el primer gol aquesta temporada del conjunt de la Ribera d’Ebre com a local, que li va permetre al seu equip sumar un punt davant la UD Vilassar de Mar, un dels equips que ha començat de forma més fiable la competició.

Tot i no haver pogut aconseguir la primera victòria, els de German van fer un gran partit, que va resultar molt igualat, donant la cara a un gran rival, i amb ocasions per obtenir els tres punts.

La primera meitat va ser molt disputada, amb ocasions pels dos equips però sense crear problemes al rival. Al minut 35 Pol Benito feia l’1-0 que ficava els verds pel davant en el marcador.

A la segona part els del Maresme van apretar, amb un parell d’ocasions claríssimes, però el porter local Enric Puiggròs va evitar el gol visitant. Però malgrat aquestes situacions visitants de perill, la sensació era que podia caure el 2-0, però al minut 74 els visitants feien l’1-1 mitjançant Granero. A la recta final del partit ocasions pels dos equips però la més clara creada per Adri Fernández, que va neutralitzar en una bona intervenció el porter Andres.

FITXA TÈCNICA:

FC ASCÓ, 1
UD VILASSAR DE MAR, 1

FC ASCÓ: Enric Puiggròs, Genis, Aleix Cuenca, Nico Díaz, Adrià Fernández, Pol Benito (Marcel Messeguer, 73′), Rafa Llop (Marc Blanch, 73′), Albert Miravent (Maxi, 89′), Sergio Cáliz (Roda, 89′), Ion Perelló (Ferran Messeguer, 56′), Ñoño.

UD VILASSAR DE MAR: Andrés, Èric Ruiz, Aleix, Ñito, Àlex Alba, Galeano, Àngel (Granero, 68′), Marc Rio (Sofiane, 8, Pime (Dani Ruiz, 69′), Joel (Hicham, 89′), Ali (Peña, 46′).

GOLS: 1-0, Pol Benito (34′), 1-1 Granero (74′).

ÀRBITRE: Jan Cobos Pujol. Targeta groga als locals, Ion Perelló, Ñoño i Pol Benito, i pels visitants a Èric Ruiz.