HomeCulturaL’Associació Cultural Mar de Fora organitza la tercera edició de la...

L’Associació Cultural Mar de Fora organitza la tercera edició de la ‘Ràpita Poètica’

Després que l’any passat la pandèmia de la covid trunqués els plans de l’Associació Cultural Mar de Fora per a organitzar una nova edició de la Ràpita Poètica, este dissabte 6 de novembre torna el programa d’activitats diverses al voltant del gènere, amb música, novetats literàries i poesia per a tots els públics.

Així, doncs, durant tota la jornada l’Església Nova acollirà la tercera edició de la Ràpita Poètica, que arrancarà a les 10 h, amb la presentació de l’Associació Petit Comitè del llibre Transmission, de l’escriptor italià Alessandro Angeli, en la qual participaran Eduardo Margaretto, Miguel Alonso Cruelles, el guitarrista Xavibarberr i el discjòquei J Vizcarro. Tot seguit, a les 13 h, el cantautor Noel Luna presentarà el seu primer disc, Nos queda la palabra.

A les 18 h, serà el torn del diàleg La poèsia a l’època de les xarxes socials, a càrrec de Tomàs Camacho, Conxita Jiménez i Rafael Haro. Seguidament, a les 19 h, hi haurà la ponència Pere Rovira, una poètica plena d’experiència, en la qual intervindran Pere Rovira i Miquel Reverté. A les 20h, l’Associació Cultural Mar de Fora, l’organitzadora de l’acte, presentarà l’antologia poètica del poeta i periodista rapitenc Lluís de Montsià, que comptarà amb la participació de Núria Reverter, Eduardo Sánchez i Pau Lleixà. Per acabar, la tercera jornada de Ràpita Poètica tindrà un final poeticomusical amb l’actuació del grup rapitenc DeMatíMañana, que reinterpretarà els versos del mateix Lluís de Montsià.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 89

Últimes notícies