HomeSense categoriaLes Festes Majors de la Ràpita 2020 posen fi a la figura...

Les Festes Majors de la Ràpita 2020 posen fi a la figura de les pubilles i només hi haurà representants

L’Ajuntament de la Ràpita convida les entitats a presentar tant nois com noies per representar-les durant les Festes Majors 2020. L’Ajuntament ha enviat una  carta a la cinquantena d’associacions del municipi per comunicar que a partir d’ara la figura de cama i pubilla passa a anomenar-se representant infantil i representant juvenil respectivament. 

L’alcalde, Josep Caparrós, ha explicat que d’aquesta manera es vol actualitzar el model de representació de les Festes Majors, que tot i que ja permetia la inscripció de representants de qualsevol gènere, per costum se solia limitar a les noies i xiquetes, de manera que s’actualitza aquesta representació per afavorir la igualtat en tots els vessants socials, també el festiu. 

“Actualitzem al segle XXI la representació de les entitats del nostre poble perquè entenem que tant els xiquets com les xiquetes han de tenir l’oportunitat de gaudir d’unes festes que són especials perquè quan representes la teva entitat són aquelles que recordes per a tota la vida”, ha explicat l’alcalde, Josep Caparrós. 

El pròxim 7 de març entre les 9.30 i les 13.30 a la sala de juntes de l’ajuntament es convoca les entitats a una reunió perquè exposen les seves activitats i comunicar els canvis. Les Festes Majors de la Ràpita 2020 tindran lloc entre el 23 de juliol i l’1 d’agost. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies