HomeEsportsLes joves promeses ebrenques s'emporten un boti de 15 medalles als Campionats...

Les joves promeses ebrenques s’emporten un boti de 15 medalles als Campionats de Catalunya

ESPORTS // Els representants de les Terres de l’Ebre van aconseguir un bon botí de 15 medalles als Campionats de Catalunya sub-10, sub-12, sub-14 i sub-16, disputats a l’Estadi Municipal Les Basses de Lleida amb una nombrosa participació.

Els atletes del CA Ascó es van emportar un total de vuit medalles, destacant en la categoria sub-16 les dos d’or d’Hailu Estrampes, als 600 metres, amb un temps d’1’28”32, i millor marca personal, tot i que venia arrossegant algunes molèsties físiques. També va pujar al més alt del podi en la prova de javelina, amb un millor llançament de 51,81. Amb un vent en contra perjudicial, va fer un concurs  molt regular guanyant amb bastanta solvència els seus rivals.
En categoria sub-14, Paula Gallego, es va penjar la medalla de plata, en la prova de martell, amb un llançament de 22,70, marca personal.

Mario Stefanov va aconseguir dos medalles amb marca personal, l’or als 80 metres tanques, 12’’44, i plata a salt d’alçada, 1,59.

Pere Mas va finalitzar en tercer lloc als 3.000 obstacles, amb millora del  registre personal de 8’’, que va aturar el crono a 10: 08’53”.

En sub-10, or i bronze i marca personal per a Aleix Roca; primer en salt d’allargada amb 3,55, i tercer als 60  metres amb 9’’45.

Els atletes entrenats per Juanjo Accesi, competint com a independents del Perelló, van sumar tres medalles, amb l’or de Màxim Valencia en els 2.000 metres de la categoria sub-12, 6:50’92”, i en sub-14 el bronze de Dídac Pallarés 10,11, i Núria Boyer, 10,56, en llançament de pes.

Dos medalles es van emportar els representants de la UA Montsià i l’Atletisme Terres de l’Ebre. Per part del club ampostí, en la categoria sub-16, medalla de plata per a Joel Alegre, 14’07, en els 100 metres tanques, i bronze de Mireia Félix en salt de perxa, 2,85.
Van pujar al podi per part del club tortosí, bronze en sub-14 de Xavi Moreso en els 600 metres, 1:43’19”, i de Júlia Ferrando, 4,84, en salt d’allargada.