HomeSense categoriaLes proves PCR realitzades als centres de producció a les empreses Padesa...

Les proves PCR realitzades als centres de producció a les empreses Padesa i Paumar donen 16 positius

ROQUETES/AMPOSTA // Les proves PCR del cribratge massiu realitzat als centres de producció de Padesa i Paumar a Roquetes i a Amposta han donat 16 positius, fet que suposa una prevalença de l’1,72%. En total van realitzar-se 927 proves, de les quals 518 corresponen als centres de Padesa i Paumar a Roquetes i 409 al centre de Padesa d’Amposta. Per empreses, a Padesa s’hi van realitzar 827 proves amb 11 positius i a Paumar s’hi van realitzar 100 amb 5 positius.

El baix índex de prevalença i la tasca realitzada pels serveis de prevenció de riscos laborals fan que no s’hagin de prendre mesures excepcionals en aquests centres. Els serveis d’epidemiologia de les Terres de l’Ebre així ho han constatat i han destacat la tasca prèvia quant pel que fa a les mesures preventives de Padesa com són el distanciament, les mesures organitzatives, les barreres físiques com mampares, el rentat de mans o la utilització d’EPI amb què s’hi estava treballant en aquests centres.

Els cribratges als centres de Roquetes i d’Amposta d’aquestes empreses van realitzar-se els passats 30 i 31 de juliol i el 3 i 4 d’agost, respectivament. Des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre es vol posar en valor la coordinació de tots els implicats en la realització d’aquests cribratge, tant de les empreses implicades, Salut Púbica, el Servei d’Emergències Mèdiques de Catalunya (SEM), l’Atenció Primària de l’ICS Terres de l’Ebre i el laboratori de l’ICS Camp de Tarragona – Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 59

Últimes notícies