HomeCulturaL'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa comença el primer trimestre amb...

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa comença el primer trimestre amb més d’una vintena de cursos

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa es prepara per un nou inici de curs amb una oferta àmplia i diversa adreçada a tothom que vulgui accedir a un ensenyament especialitzat, innovador i personalitzat. Per aquest primer trimestre s’ofereixen més d’una vintena cursos que arrencaran el 19 de setembre. Hi haurà cursos de ceràmica, pintura, dibuix, gravat, restauració, educació per l’art, especialitzats i la introducció a la conservació preventiva dels béns culturals que es realitzarà a diferents poblacions de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona-

La matrícula es podrà formalitzar a partir del 10 de setembre a la secretaria del centre, Enguany, l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa presenta la seva oferta educativa orientada a nous objectius acadèmics: la professionalització, l’educació i la sensibilització artística. En aquest sentit, l’escola oferirà, per primer cop, cursos amb reconeixement acadèmic i certificats d’aprofitament. També reforçarà l’oferta dels cursos matinals, les formacions per ajuntaments i entitats i l’aposta pels programes de sensibilització artística.

Els cursos de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa s’adrecen a alumnes, professionals i industries de l’art, artistes, ajuntaments, entitats, interessats en aprendre art, cultura i conservació amb esperit creatiu i innovador. El dijous 6 de setembre s’oferirà una reunió informativa sobre els cursos oberta a futurs alumnes i interessats en la formació del centre. La sessió tindrà lloc a les 18.00 hores. A la web http://www.dipta.cat/eadtortosa també es pot consultar tota la informació sobre l’oferta formativa i la formalització de la matrícula.

L’exposició col·lectiva Blaus, realitzada pels alumnes del darrer curs de ceràmica, inaugurarà oficialment el curs 2018-2019 el proper 19 de setembre a les 19 hores al centre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

41 + = 42

Últimes notícies