HomeEducacióL’Escola d’Art i Disseny d'Amposta torna a obrir les aules a la...

L’Escola d’Art i Disseny d’Amposta torna a obrir les aules a la ciutadania amb +Esardi

Les aules de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI) tornen a obrir-se a la ciutadania amb +Esardi, un programa que es va posar en marxa el curs passat amb la finalitat d’oferir formació accessible a tota la ciutadania. Concretament, aquest curs Esardi tornarà a oferir el curs “Introducció a la il·lustració”, a càrrec d’Agustí Sousa Blanch. Un curs monogràfic que s’iniciarà el 2 de novembre fins al 25 de gener i que oferirà una aproximació al món de la il·lustració, els dimecres de 16 a 19 h. Aquesta formació permetrà aprendre, a través d’exercicis curts, a utilitzar el dibuix com a eina per representar una idea o concepte, mitjançant l’observació i l’anàlisi i fent ús dels recursos propis del llenguatge visual, així com l’exploració de diferents tècniques per poder dur a terme projectes propis.

Alhora, en el marc de +Esardi també està previst el taller “Mosaic amb vidre: Creació d’un plat decoratiu”, amb Núria Romeu Caudet. L’activitat, que tindrà lloc el 22 i 29 de novembre i el 13 i 20 de desembre, ensenyarà als assistents la tècnica base per crear un petit mosaic amb vidre Tiffany, els dimarts de 16 a 19 hores.

Aquest curs Esardi imparteix quatre cicles formatius: el Grau Mitjà d’Assistència al producte gràfic imprès; i els Graus Superiors d’Art mural, Gràfica publicitària i Projectes i direcció d’obres de decoració perfil professional en Bioconstrucció. A més, també és possible cursar una doble titulació de batxillerat artístic i el grau d’Assistència al producte gràfic imprès.

Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a esardi@amposta.cat o trucar al 977 703 474.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies