HomeSense categoriaL'espectacle "A vore" queda ajornat al divendres 4 de juny

L’espectacle “A vore” queda ajornat al divendres 4 de juny

TORTOSA // Este divendres dia 30 d’abril, i dins el marc de Tortosa Capital de la Cultura Catalana 2021, estava prevista l’actuació teatral “A vore” a l’auditori Felip Pedrell. Però, a causa d’un resultat positiu en covid-19 en una de les persones integrants de la companyia de teatre, l’actuació ha quedat ajornada al divendres 4 de juny a les 20:30 hores.

Les entrades que ja s’havien adquirit seguiran sent vàlides per a la nova data de l’espectacle, i per a aquelles persones que havien comprat l’entrada i no poden venir en la nova data, es  podrà fer la devolució de les entrades, mitjançant una sol·licitud, fins al 12 maig. Per fer-la cal emplenar la instància adjunta i adjuntar les entrades i el DNI, i presentar esta documentació al Registre General de l’Ajuntament de Tortosa, bé demanant cita al 977 585 804 (per a registrar-ho presencialment), o bé via telemàtica per l’e-tram.

“A vore” un espectacle arriscat, vitalista i divertit, una “tradificció” que fusiona moviments ancestrals amb moderns, tecnologia amb aixades, i creativitat contemporània amb textos antics. “A vore” és dansa i creació en temps real a partir de textos i melodies abandonades per uns artistes que han transitat per les arts performatives. El projecte, centrat en la tradició de les Terres de l’Ebre, i basat en el llibre “Del Folklore Tortosí” de Joan Moreira, es passeja pels límits del què es considera “tradicional” i “modern”.

 

Aida Cid
Aida Cid
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

85 + = 90

Últimes notícies