HomeEsportsL’holandès Bakker s’imposa en la Cursa del Perelló

L’holandès Bakker s’imposa en la Cursa del Perelló

Com ja és tradicional en les darreres temporades, el calendari català de ciclisme de carretera es va iniciar amb la disputa de la Cursa Ciclista El Perelló, tot un clàssic, que va arribar a la seua setanta-setena edició, coincidint amb les Festes Majors de Sant Antoni.

La prova open social va finalitzar amb victòria del ciclista holandès Stephan Bakker de l’equip Team Smart Dry.

Bakker, vencedor l’any passat d’una etapa de la Vuelta a Guatemala, va ser el més ràpid després d’estar escapat durant tota la prova amb el màster Carles Juncosa (Lizarran-Reus) i l’elit Jonàs Sancho (Controlpack-Badia), que el van acompanyar al podi final, per a agafar així el relleu del rus Nikita Bersenev la passada temporada. Els tres primers classificats van invertir un temps d’1:36:46 a fer el recorregut de 60 quilòmetres, per un circuit urbà d’1,5, al qual es van donar 40 voltes, rodant a una mitjana de 37,2 km/h. A 2,06 van entrar Jordi Galindo (Controlpack Badia) i Nando Sanpedro (Miami Megabici).

El primer sub-23 va ser Fernando Peiró (Team Manrubia) i el primer júnior Blai Sánchez, del nou equip gironí Antiga Casa Bellsolà. El Montsià CE Controlpack Badia va aconseguir la victòria per equips.