HomeSocietatL'IRTA realça les qualitats de l'oli d'oliva verge extra per potenciar el...

L’IRTA realça les qualitats de l’oli d’oliva verge extra per potenciar el seu ús en el sector de la restauració

L’IRTA ha posat en valor l’oli d’oliva verge extra (OOVE) en una jornada tècnica on s’ha tractat la seua viabilitat en el sector de la restauració.

Els experts han afirmat que l’ús d’este oli va a l’alça a les cuines professionals, però defensen que encara cal una major conscienciació dels seus usos. L’investigador de l’entitat, Agustí Romero, ha explicat que han analitzat les aplicacions d’aquest oli de gamma alta en productes com pastissos de xocolata, gelats o llaminadures a través del projecte Oli de Cuina de Tarragona.

La trobada, celebrada este dilluns a Constantí, ha aplegat una cinquantena de persones que han participat dels tastos d’olis i en una demostració de Jeroni Castell, xef del restaurant Les Moles.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies