HomeCulturaLliurats els Premis Deltebre en una gala al Centre Fluvial del Delta

Lliurats els Premis Deltebre en una gala al Centre Fluvial del Delta

Dissabte van lliurar-se els Premis Deltebre en un acte al Centre Fluvial del Delta de Deltebre, uns guardons que tenen la finalitat de premiar a totes aquelles persones, entitats i/o empreses que han permès impulsar la imatge del municipi. Els guanyadors de les 12 categories es van decidir a través d’un procés de participació ciutadana en el que van votar prop de 1.500 persones.

Durant l’acte, l’alcalde Deltebre, Lluís Soler, va explicar que els Premis Deltebre són una clara mostra del potencial humà i de la gran professionalitat que hi ha al nostre municipi en tots els sectors”Soler ha detallat que “tots els nominats, com també molta altra gent que no ha estat nominada però que també mereixeria estar-ho, es causen orgull de pertinença i ens permeten mirar al futur de Deltebre saben que tenim talent, tenim il·lusió i tenim la capacitat suficient per seguir enlairant Deltebre des de totes les seves vessants”.

Pel que fa als premis, la Plataforma en Defensa de l’Ebre s’ha endut  el Premi Delta de l’Ebre; el grup de de voluntaris de la Cavalcada de Reis ha estat el guanyador del Premi Especial; l’emprea Babyclon de fabricació de bebès hiperrealistes s’ha endut el premi a l’Acció Empresarial, mentre que el premi a la Trajectòria Exterior ha estat per a Eva Franch Gilabert, arquitecta, investigadora i conferenciant internacional i actual directora de l’Architectural Association School de Londres.

Daltra banda, l’associació DeltaRescat, que es dedica a la recollida i adopció d’animals, ha estat la guanyadora en la categoria d’Acció Cívica; la Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre ha guanyat el Premi Cultura i la Societat Musical Espiga d’Or el Premi Teixit Associatiu. Pel que fa al premi Jove es va imposar la pediatra i voluntària en projectes solidaris Meritxell Rull. El premi Esportiu ha estat per a l’strongman Joan Ferrer Casanova, subcampció a la Lliga nacional de Força; el Premi a l’Enfocament turístic per a la Revista Tot Parc i el Premi Gastronomia per a Casa Nicanor. Finalment, la Festa de fi d’any de Jesús i Maria s’ha endut el premi a l’Acte Destacat de l’Any.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 38 = 42

Últimes notícies