HomeEsportsLlorenç Sales medalla d'or els 1.500 metres del Campionat de Catalunya d'Atletisme...

Llorenç Sales medalla d’or els 1.500 metres del Campionat de Catalunya d’Atletisme de pista coberta

TERRES DE L’EBRE // Llorenç Sales (UA Montsià), va recuperant el seu bon estat de forma, després de la seua reaparició una vegada superada la lesió que el va tindre apartat de la pràctica esportiva. L’atleta galerenc, s’ha penjat la medalla d’or en la prova dels 1.500 metres, del Campionat de Catalunya d’Atletisme absolut i sub-23, disputat al Palau Sant Jordi, imposant-se amb un temps de 3:45:02, per davant de l’atleta de Batea, Adam Maijó, que s’estrenava com independent, marcant un temps de 3:45:38, que li permet penjar-se la plata i l’or en la categoria sub-23. La medalla de bronze ha estat per Marc Alcalà (FC Barcelona), un altre dels que partien com a favorits, amb un temps de 3:46:40.

Llorenç Sales repeteix el triomf obtingut el 2019 a Sabadell, quan també va obtenir la medalla d’or, amb 3:42:76, que continua com a millor marca dels Campionats de Catalunya.

Una altra protagonista destacada ha estat Andrea Florina Sabou (AA Catalunya). Bronze en salt d’allargada amb 5,69, marca que li ha permès obtenir l’or de la categoria sub-23, en la que ha estat tercera en triple salt amb 11,73.

Meritxell Benito (Alcampo Scorpio 71), amb un millor salt de 3,91, ha estat quarta, finalitzant amb la mateixa marca que Clara Fernández (CD Nike Running) i Laura Weyrowitz (AA Catalunya), que s’han penjat la plata i bronze respectivament. La marca ha servit a l’atleta d’Ulldecona, per aconseguir l’or en la categoria Sub-23, en la que també va pujar al més alt del podi Marina Freixa (AA Catalunya). L’atleta de Corbera d’Ebre amb 2:23:28, va registrar el millor temps en els 800 metres, el sext de categoria absoluta.

Van completar l’actuació ebrenca, Júlia Buera (AA Catalunya), 8:11 en els 60 metres; Nàdia Tolós (AA Catalunya), 59:54 en els 400 metres; Oxana Bonjorn (UA Lleida), 5:09:39, en els 1.500, i Khadija Mendou (CA Ascó), 1:47:04 en els 3000.