HomeSense categoriaLo Pati i la Direcció General de Joventut obren la convocatòria Ebrergent...

Lo Pati i la Direcció General de Joventut obren la convocatòria Ebrergent 2019

Els artistes joves de les Terres de l’Ebre i les comarques veïnes del Maestrat i el Matarranya tenen una nova oportunitat per donar visibilitat a les seues propostes artístiques.

Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, han obert una nova convocatòria del certamen bianual Ebrergent, una proposta que té com a objectiu principal incentivar la nova creació i els artistes emergents mitjançant ajuts a la producció i la difusió de les seues obres i consolidar un espai de visibilitat i anàlisi de les propostes, realitats i reflexions al voltant de l’art jove i emergent a les Terres de l’Ebre.

Ebregent 2019 recupera el format inicial, després de l’experiment col·laboratiu de l’edició 2016-2017. Així de les propostes que s’hi presenten –el termini finalitza el proper 24 de febrer– el jurat n’escollirà un màxim de cinc amb les quals es realitzarà una exposició col·lectiva a Lo Pati, el proper mes de juny. Els artistes i obres seleccionades es donaran a conèixer durant el mes de març.

A la convocatòria d’Ebrergent s’hi poden presentar tots aquells artistes d’entre 18 i 35 anys, nascuts o residents a les quatre comarques de l’Ebre, al Baix Maestrat i al Matarranya, o col·lectius que al menys la meitat més un dels seus membres compleixin aquests requisits. És un certamen obert a tots els llenguatges de les arts visuals: fotografia, il·lustració, videocreació, pintura, performance, instal·lació sonora i/o visual.

Tant el tema com la tècnica a emprar són lliures, així com les dimensions. Cada projecte seleccionat rebrà una dotació de 300 euros, en concepte d’ajut a la producció i comptarà amb la tutorització i mentoria d’un expert per a la producció de l’obra.

Les bases de la convocatòria les podeu consultar a la web de Lo Pati http://www.lopati.cat en aquest enllaç 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

61 + = 69

Últimes notícies