HomeCulturaL'obra de Joan Panisello exposada entre un Picasso i un Miró

L’obra de Joan Panisello exposada entre un Picasso i un Miró

Amb motiu del 50è aniversari de la Galeria Canals, de Sant Cugat, se celebra una gran exposició amb un cartell de 50 artistes expositors. Una de les obres és una peça de l’artista jesusenc Joan Panisello, que es troba entre dos grans  treballs, un de Pablo Picasso i un altre de Joan Miró. A la mostra, que restarà oberta els mesos d’abril, maig i juny de 2023, es pot veure diferents estils artístics, des de pintura, fins dibuix, gravat, escultura, tapís, fotografia, tècnica mixta, litografia i ceràmica entre d’altres.

En paraules de Josep Canals, director de la Galeria Canals l’exposició del cinquantenari de la galeria s’hi exposen 50 obres de cinquanta artistes, ” amb els quals la galeria treballa regularment. És l’esperit d’aquest espai d’art amb el compromís amb l’art català i amb visió d’una galeria del territori. Els artistes participants són exponent de l’evolució de l’art català del segle XX i principis del segle XXI. Diferents generacions d’homes i dones que han marcat la modernitat, es mostren novament a Canals Galeria d’Art.”

Aquesta és una exposició molt significativa per aquest espai perquè forma part de la seva història i també del mig segle de l’Art Català.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

29 + = 30

Últimes notícies