HomeSocietatL'Oficina Jove de la Terra Alta promou l'educació sexual amb la secció...

L’Oficina Jove de la Terra Alta promou l’educació sexual amb la secció ‘Joves en calent’

L’Oficina Jove de la Terra Alta ofereix als joves de la comarca informació sobre educació sexual per fomentar un acostament positiu i respectuós a la sexualitat i a les relacions sexuals a través de la secció web ‘Joves en calent’.

Durant el curs escolar 2021-2022, l’Oficina Jove de la Terra Alta va impulsar un seguit de tallers d’educació sexual als centres educatius de secundària de la comarca que van tenir molt bona rebuda entre l’alumnat i el professorat. Ara, per complimentar estes accions, a través del programa #JovenTActiu, que inclou la totalitat d’espais virtuals de connexió amb el jovent (web i xarxes socials), l’Oficina Jove de la Terra Alta presenta ‘Joves en calent’, un concepte integral de benestar i salut sexual de forma innovadora.

‘Joves en calent’ pretén apropar el contingut a les persones joves a través de la tècnica de salut de l’Oficina Jove. D’esta manera, es reforça el vincle establert als tallers que s’ofereixen des de la Xarxa de Salut Juvenil als centres educatius i, a més, com a complement del consultori virtual de les sexualitats Sex or not sex. El contingut es publica cada dimecres a les xarxes socials de l’Oficina Jove. Cada publicació es proposa un “recurs calent” que pretén complimentar la informació, ja siga amb un llibre, article, vídeo o compte de xarxes socials.

“Són poques les famílies que parlen obertament de sexualitat amb els seus fills i és molt necessari que es puga establir una bona comunicació pel que fa a aquest tema, ja que la majoria de referències que tenen venen, majoritàriament, de contingut pornogràfic o del seu cercle d’amistats que, casualment, també treuen les referències del mateix lloc”, afirma Núria Sorribes, tècnica de salut de l’Oficina Jove de la Terra Alta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 54 = 62

Últimes notícies