HomeEsportsMedalla d'or per Adelina Daraban i Meritxell Benito al Català Sub-23 d'Atletisme

Medalla d’or per Adelina Daraban i Meritxell Benito al Català Sub-23 d’Atletisme

Adelina Daraban i Meritxell Benito van ser protagonistes destacats del Campionat de Catalunya sub-23 de pista coberta, disputat a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell.

Les atletes d’Ulldecona es van penjar la medalla d’or, en el cas d’Adelina Daraban (FC Barcelona) en els 800 metres amb 2:18:54, compartint podi amb Simona Georgieva Stancheva (CA Ascó) plata amb 2:21:81, i Maria Toledo (CA Canaletes), tercera amb 2:25:04.

Meritxell Benito (Alcampo Scorpio 71), en salt amb perxa, es va imposar amb 3,50, per davant de Clàudia Carvajal (CA Canaletes), 3,45, i Cristina López Magriñà (UA Montsià), en tercer lloc amb 2,75, obtenint la medalla de bronze com Andrea Florina Sabou (AA Catalunya) en triple salt, 11,26.

A Saragossa Mireia Fèlix, atleta de la UA Montsià va participar en el Campionat d’Espanya de Clubs sub-16 amb l’Agrupació Atlètica Catalunya, ocupant la sexta posició de la prova de salt amb perxa amb una marca de 2,45.