HomePolíticaMeritxell Roigé es presenta a les eleccions al capdavant de Junts per...

Meritxell Roigé es presenta a les eleccions al capdavant de Junts per Tortosa

Junts per Tortosa ha anunciat que concorrerà a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig, amb l’alcaldessa, Meritxell Roigé, al capdavant. 

En una roda de premsa celebrada aquest matí, la cap de llista ha defensat que aquesta és la millor fórmula per seguir treballant per a la ciutat. A parer seu, “junts és la manera com hem fet avançar Tortosa”: amb un projecte compartit de ciutat, teixint complicitats amb les associacions de veïns, amb les entitats socials, culturals i esportives, i el teixit empresarial.

Roigé ha assenyalat que aquest model de consens i de suma és el que ha permès transformar la ciutat i és també el que Junts per Tortosa vol continuar aplicant per un major benestar i més oportunitats a la ciutat. “Volem seguir treballant amb tothom i per a tothom”, ha manifestat. L’alcaldessa pretén que, a la seva candidatura, tots els tortosins i tortosines “s’hi sentin representants, independentment d’on provinguin”. “Aspirem a comptar amb el suport d’una gran majoria de la ciutat. Som l’única opció de governabilitat a la ciutat”, ha declarat. 

En aquest sentit, ha explicat que Junts per Tortosa fonamenta el seu projecte en la qualitat de vida, en el dinamisme econòmic i en la conjunció de les polítiques públiques i la iniciativa privada. El nostre és un projecte de suma, inclusiu i transversal, que busca  denominadors comuns en benefici de Tortosa i dels seus ciutadans. D’altra banda, la cap de llista també ha expressat que també “junts és la manera com hem donat el millor de nosaltres mateixos com a país”. Per això, ha subratllat que aquest és l’esperit necessari per recuperar la llibertat i combatre la repressió que, sobretot, paguen persones honestes i honrades que avui es troben a la presó o a l’exili, i que bona part d’elles seran jutjades de manera injusta a partir de la setmana vinent. Així mateix, Roigé ha manifestat que Junts per Tortosa posa en marxa la maquinària electoral i que, des d’ara i fins el maig, explicarà el seu projecte de ciutat i les propostes per als pròxims quatre anys. Tanmateix, ha recordat que és l’única llista amb capacitat de presentar projectes i equips solvents a tots i cadascun dels pobles del municipi.

 La roda de premsa ha comptat amb la participació dels regidors del PDeCAT, d’alcaldes dels pobles i de l’executiva local del partit, que dijous passat va celebrar una assemblea que, per unanimitat, va donar llum verda a la candidatura. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 77 = 87

Últimes notícies