HomePolíticaMés de 400 ebrencs presenten al·legacions per a no anar a les...

Més de 400 ebrencs presenten al·legacions per a no anar a les meses

TERRES DE L’EBRE // La realitat de la situació pandèmica, ha fet que més de 16.000 catalans i catalanes dessignats per a formar part de les meses electorals hagen presentat al·legacions per a deslliurar-se’n. 

Si les excuses més habituals en altres ocasions eren motius de feina i qüestions familiars, ara gran part de les impugnacions tenen a veure amb raons mèdiques o malalties que podrien agreujar-se en cas de contagi de coronavirus, segons va explicar el jutge Francesc Xavier Paulí a Catalunya Ràdio.

La Junta electoral de Barcelona ja va augurar que hi hauria dificultats per constituir meses, i va indicar que s’estudia la possibilitat d’incorporar voluntaris.

La Junta Electoral de Tortosa ja ha rebut 430 al·legacions, segons dades facilitades pel TSJC a l’Agència Catalana de Notícies. Alguns ajuntaments, com el de Tortosa mateix, han fet ja nous sortejos pels llocs que havien quedat vacants per les primeres al·legacions, i és possible que se n’hagen de fer més, si bé fonts del consistori tortosí han remarcat que en altres eleccions també es van celebrar diversos sortejos. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies