HomeNecrològicaMor l'estimat mossèn Antonio Ripollés, canonge de la Catedral de Tortosa

Mor l’estimat mossèn Antonio Ripollés, canonge de la Catedral de Tortosa

Ha mort a l’edat de vuitanta-sis anys l’estimat mossén Antonio Ripollés Amela, canonge de la Catedral de Tortosa.

Nascut a La Mata de Morella (Castelló) era una persona que a més de destacar pel seu treball sacerdotal feia anys que estava implicat en tasques socials i comunitaries. Per aquest motiu l’any 2017 va rebre una Menció Especial del Premi “Dona’m la mà” que organitza l’Associació mossèn Ovidi Tobias. Fou l’últim secretari particular del Bisbe Moll al que va acompanyar fins al seu traspàs.

Durant una llarga etapa ocuparia el càrrec d’administrador del Seminari de Tortosa, període en el qual s’urbanitza el seu exterior, es construeixen els camps de futbol i les pistes poliesportives, i s’adeqüen els exteriors tal com i els coneixem e en l’actualitat. Capellà de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa durant un llarg període de temps, també se’l recordarà com l’impulsor als anys 1970 i 1980 de la “Residencia Diocesana de Verano” REDIVER, on venien tots els estius, milers de turistes de tot el territori espanyol amb les seves famílies. Persona inquieta i donada sempre als altres va fundar un equip de futbol juvenil, la Immaculada, que durant anys va jugar a la lliga de la Federació Catalana de Futbol i va impulsar l’organització de molts viatges a Roma i Terra Santa.

La Missa Exequial per mossèn Ripolles es farà el dilluns 21 de novembre a la Catedral de Tortosa a les 10.30 hores i la vetlla es fa al Tanatori de la Funerària Remsa al número 72 del carrer Comerç de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

33 + = 40

Últimes notícies