HomeCulturaMóra d'Ebre ajorna el Saurí Festival a causa de les noves restriccions

Móra d’Ebre ajorna el Saurí Festival a causa de les noves restriccions

RIBERA D’EBRE // Després de molts mesos de planificació des de la regidoria de festes i just la setmana que s’havia d’iniciar la venda dels abonaments pel Saurí Festival, que aquest any tenia una durada de dos dies, l’Ajuntament de Móra d’Ebre s’ha vist obligat a modificar la part dels concerts i les food-trucks d’un dels actes principals i més massius de la Festa Major.

En paraules de la regidora de festes Montse Pineda, “tot i la immensa pena que ens fa haver d’ajornar el Saurí Festival en que anaven a participar La Pegatina i Gertrudis el primer dia; i Manel i Lildami el segon dia, en aquests moments hem de fer una crida a la responsabilitat i al realisme que les noves resolucions de Salut ens imposen. Les nostres estimacions estaven en unes 8.000 persones en dos dies, que fa tremendament complicada la logística amb les noves restriccions”.

Cal recordar que davant el creixement exponencial dels contagis de les darreres setmanes, sobretot entre gent jove, les autoritats sanitàries han anunciat noves restriccions com, per exemple, que en aquelles activitats de més de 500 persones sigui obligatori un test d’antígens, una PCR o bé tenir el certificat de pauta completa de la vacuna; que l’horari de finalització de les activitats és a les 00:30h, que el públic ha de romandre assegut, a més de la prohibició de consum de beguda i menjar si no és en un espai especialment habilitat.

Amb aquesta decisió d’ajornar part dels concerts de l’acte més massiu de la Festa Major de Móra d’Ebre, es contribuirà a posar mesures de control en la propagació de la COVID-19. “Lamentem profundament haver de prendre aquesta decisió, però la situació actual ha estat clau per adoptar aquesta mesura. Per altra banda, estem parlant d’un ajornament i no d’una anul·lació, si més no d’alguns dels grups, així que tant bon punt sigui possible, recuperarem i portarem aquests artistes a Móra d’Ebre”, manifesta Montse Pineda.

Pel que respecta a la resta d’actes de la Festa Major, des de la regidoria de festes ja s’havien dissenyat pensant que en qualsevol moment i en funció de la situació pandèmica, s’haurien d’adaptar a les noves restriccions, com ara les actuals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

38 + = 41

Últimes notícies