HomeSense categoriaMovem Roquetes demana més transparència al govern municipal pel cas Aqua...

Movem Roquetes demana més transparència al govern municipal pel cas Aqua Roquetes

BAIX EBRE // Esta passada setmana va sortir una notícia als mitjans de comunicació que alertava del tancament de l’empresa que gestiona les instal·lacions municipals Aqua Roquetes, pel pròxim 15 de juny, després d’haver presentat un ERO per acomiadar tots els seus treballadors, a conseqüència de la inviabilitat econòmica del negoci.

Segons el portaveu de Movem Roquetes, David Poy, va demanar una reunió amb Ivan García, regidor d’esports de l’Ajuntament, després d’haver rebut alguna informació sorprenent i preocupant per part de la ciutadania envers l’Aqua. Poy ha explicat que en esta reunió, se’l va informar de la possibilitat de reduir el deute amb l’empresa constructora i de les demandes d’IGE per cobrir les pèrdues arran del confinament i de les restriccions que van fer tancar els centres esportius durant mesos, i a banda, l’obertura de WIN complex esportiu de Tortosa, que va suposar una important davallada d’abonats.  

Movem Roquetes va aprovar la modificació pressupostària presentada al Ple extraordinari del mes de maig per pagar 66.000€ a IGE, per cobrir esta manca de beneficis. Una quantitat menor a la sol·licitada, fixada pels serveis tècnics de l’ajuntament, complint el contracte amb l’empresa.

Arran de la notícia publicada el dimecres, el primer grup de l’oposició va fer una publicació demanant que no es perdés este servei. Cal tenir en compte que es tracta d’una empresa privada que gestiona unes instal·lacions municipals. Segons el portaveu de Movem Roquetes, en reunió amb el consistori, va tornar a demanar que es parli amb el representant dels treballadors per donar suport a la seua situació i que es segueixi negociant amb IGE per evitar el tancament, sense que això hagi de suposar una despesa desmesurada. “El que no pot ser és que haguéssim de conèixer per la premsa o per la ciutadania informacions tan rellevants i importants com esta, que poden tenir una forta repercussió en el futur de la nostra ciutat. I que, a sobre, s’acusi als grups de l’oposició dels problemes d’esta situació. Creiem que és una falta molt greu de transparència que ja fa massa temps que es produeix”, ha lamentat Poy.

Segons ha afirmat el primer grup de l’oposició “en cap cas la intenció era “fer sang” d’esta situació, tal com va afirmar Garcia, sinó tot el contrari, posar-se al costat dels treballadors i usuaris que en breu s’haguessin trobat amb les portes de l’Aqua tancades”. Per este motiu els dos regidors de la formació progressista han assenyalat que “segueixen estenent la mà per ajudar a trobar la millor solució per a Roquetes.”

Aida Cid
Aida Cid
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

45 + = 46

Últimes notícies