HomeSense categoriaMovem Tortosa engega una campanya pedagògica online per celebrar el Dia Internacional...

Movem Tortosa engega una campanya pedagògica online per celebrar el Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones

TORTOSA // Movem Tortosa, com tots els anys, es suma als actes de commemoració del Dia  Internacional Contra la Violència envers les Dones, reiterant el seu compromís amb la  lluita contra la violència que s’exerceix contra les dones i recordant que el primer pas  per erradicar-la és la conscienciació social. 

En aquesta ocasió la formació progressista ha optat per l’elaboració d’un qüestionari online a través de la coneguda plataforma d’aprenentatge interactiu Kahoot que consta  de diverses preguntes que el que busquen és donar a conèixer lla lluita contra la  violència de gènere. Mitjançant el qüestionari podem conèixer dades sobre les víctimes  de violència masclista, persones importants que han contribuït en la igualtat de gènere  o conceptes com sororitat o feminisme. 

En el manifest d’aquest any s’exposa que “el temps s’ha esgotat per als agressors  masclistes” i que el “rebuig social contra les violències masclistes és cada cop més  fort”. En aquest sentit, Mari Pau Cid, responsable de l’àrea de feminismes de Movem  Tortosa ha valorat que “en aquest context de pandèmia i mesures de confinament que  han portat a agreujar la vulnerabilitat i augmentar la violència envers les dones, hem  volgut col·laborar utilitzant aquesta eina per arribar al màxim de gent possible per tal de  conscienciar i prevenir”. 

Per poder participar al qüestionari només cal entrar a http://www.kahoot.it i introduir el pin  06654264. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies

-->