HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catNecessitem una Tortosa construïda per tothom i per a tothom

Necessitem una Tortosa construïda per tothom i per a tothom

El passat 14 de maig els associats al Partit Demòcrata a Tortosa em van escollir per unanimitat com a candidata a les eleccions municipals del 2019. Amb l’aval de tots els que han participat en aquest procés de primàries encaro aquest any que queda abans de les eleccions amb la voluntat de seguir sumant molts èxits per a Tortosa i seguir avançant en el nostre projecte comú. Sabeu que durant els darrers anys hem fet molta feina però hem de continuar fent-la i, per això, us demano des de ja la col·laboració de tots i totes en aquest projecte que començo a liderar.
Des del 10 de febrer que he assumit l’alcaldia de Tortosa i voldria explicar-vos per què he assumit el compromís de poder-ho seguint sent els pròxims quatre anys. Ho faig des de la humilitat i el treball constant i diari, però també des de la convicció ferma que puc continuar, amb el meu equip, transformant la ciutat, fent-la créixer des de la cohesió social, la innovació i la prosperitat, i sempre de la mà de les entitats i associacions socials, esportives i culturals de la ciutat.
És tot un honor per a mi ser l’alcaldessa de Tortosa. El somni fet realitat de qualsevol persona amb vocació política que estima la seva ciutat és sentir Tortosa com a màxima prioritat. La dedicació és màxima, però quan veus la transformació de la ciutat en els darrers anys t’adones que l’esforç i el sacrifici mereixen la pena. Quan passejo per la vora del nostre riu i veig com està el passeig, el nou pont de l’Estat, la via verda amb l’antic pont del Ferrocarril, i veig com els ciutadans gaudeixen d’aquests espais, sento que puc i vull seguir transformant Tortosa.
Necessitem una Tortosa construïda per tothom i per a tothom i la millor manera de fer-ho és escoltant-vos. Aquesta setmana el meu equip i jo hem començat la campanya de barris per recollir les vostres propostes, per conèixer de primera mà les vostres inquietuds, i copsar quines creieu que han de ser les prioritats per al pròxim mandat. Sota el lema #JuntsfemTortosa volem seguir tirant endavant el nostre projecte de ciutat, un projecte ambiciós, amb empenta, il·lusió, que vol treballar amb i per als tortosins i tortosines, com s’ha anat fent en els darrers anys.
Tenim nous reptes per endavant com és la celebració dels World Sports Games l’any vinent o ser Capital de la Cultura Catalana el 2021, i alguns més immediats com és la posada en marxa del nou complex d’aigües, o del nou espai públic que començarem a construir davant la Catedral. A més, també el Govern està enllestint el nou Palau de Justícia, i acaba d’adjudicar el nou edifici d’aparcament i ampliació de l’Hospital Verge de la Cinta.
Durant el que em queda de mandat ho donaré tot per la meva ciutat i que ningú dubti que tant el meu equip com jo treballarem per a seguir fent la millor Tortosa, la ciutat de tots i per a tots. Seguim!

Meritxell Roige i Pedrola
Meritxell Roige i Pedrola
Alcaldessa de Tortosa
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 24 = 30

Últimes notícies

-->