HomeSense categoriaNeus Guiu, nova presidenta de la secció local d’Esquerra Republicana d’Ulldecona

Neus Guiu, nova presidenta de la secció local d’Esquerra Republicana d’Ulldecona

MONTSIÀ // La secció local d’Esquerra Republicana d’Ulldecona ha renovat l’executiva local, escollint a Neus Guiu, com a nova presidenta. Guiu que substitueix a Ferran Grau, és la responsable de la secretaria d’Imatge i Comunicació de la Federació de l’Ebre d’Esquerra, i tant a les darreres eleccions municipals com a les del Parlament de Catalunya, va formar part de la llista electoral.

La nova presidenta ha manifestat que “treballarem per fer créixer el projecte republicà a Ulldecona, incorporant-hi més gent i més diversa. Tenim una base sòlida com demostren les victòries electorals a les darreres eleccions generals i catalanes, i el repte és traslladar-ho també a l’àmbit municipal”.

En aquest sentit ha afegit que “a l’ajuntament seguirem fent una oposició constructiva i paral·lelament mirarem de sumar el màxim d’esforços per bastir una proposta de futur, de canvi, que il·lusioni a la ciutadania”.

Guiu ha manifestat que “Ulldecona no pot quedar al marge de les grans transformacions del país liderades pel republicanisme com són la reconstrucció social, el feminisme, la transició ecològica i l’assoliment de la llibertat i l’amnistia”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 45

Últimes notícies