HomeSocietatNoemí Llauradó referma el suport de la Diputació de Tarragona al món...

Noemí Llauradó referma el suport de la Diputació de Tarragona al món local, durant el pregó de la Festa Major de Paüls

Un municipi “acollidor, actiu i amant de la cultura“. Són alguns dels trets característics de Paüls que la presidenta de la Diputació de Tarragona ha destacat en el seu pregó de Festa Major, aquest diumenge al vespre. Noemí Llauradó ha aprofitat la seva participació en aquesta festa per refermar el suport de la institució al món local: “sumem esforços amb el vostre Consistori per dotar el municipi de més serveis, eines i recursos econòmics en base a les vostres necessitats“, ha assenyalat davant el nombrós públic que s’ha aplegat a la plaça Major.

Foto: Diputació de Tarragona

Acompanyada de l’alcalde de la localitat i alhora vicepresident i diputat del Servei d’Assistència Municipal de la Diputació, Enric Adell, i de la resta del Consistori paülsenc, la presidenta Noemí Llauradó ha repassat diferents aspectes de l’àmbit cultural, associatiu, econòmic i de natura que fan de Paüls “un municipi únic“, alhora que s’ha referit a la vida rural com un actiu a preservar en un món cada cop més globalitzat“.
Abans de fer el pregó, la presidenta de la Diputació ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament, en presència de l’alcalde, de les regidores i regidors i del delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó. Així mateix, Llauradó ha participat en el lliurament de les bandes a les pubilles i els hereus d’enguany, un dels actes centrals de la Festa Major de Paüls. Els actes es van iniciar el dissabte dia 13 i continuen fins el 21 d’agost. Durant aquests dies, aquesta vila de muntanya del Baix Ebre situada a redós del Parc Natural dels Ports viu amb intensitat els diversos actes festius que s’han programat en honor de Sant Roc.
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 7 = 11

Últimes notícies