HomeEconomiaObre a Amposta, a l’edifici Lo Sindicat, una nova oficina Acelerapyme per...

Obre a Amposta, a l’edifici Lo Sindicat, una nova oficina Acelerapyme per a impulsar la transformació digital al territori

La Cambra de Comerç de Tortosa, juntament amb l’Ajuntament d’Amposta, ha posat a disposició de les empreses del Montsià una delegació de l’Oficina Acelerapyme. Esta nova oficina serà un nou punt d’atenció personalitzada i d’assessorament per a la transformació digital de les pimes de les Terres de l’Ebre.

Per a les pimes i autònoms que ho necessiten serà un espai on es duran a terme tasques de sensibilització i suport per a optimitzar el funcionament dels seus negocis. “D’esta forma, s’afavorix la demanda de tecnologies innovadores que contribuïxen a la millora de la seua productivitat i a la digitalització del territori“, ens comenta Adrià Montoro, responsable de l’àrea de digitalització de l’empresa a la Cambra de Comerç.

Segons explica Adam Tomàs, alcalde d’Amposta, uns dels objectius de l’Ajuntament de la capital del Montsià a l’espai on s’ha instal·lat la nova oficina Accelerapyme, a Lo Sindicat, “és convertir-lo en l’espai en què empreses i emprenedors puguen acudir a rebre tot l’assessorament i formació que necessiten. Tenir esta oficina d’assessorament de pimes juntament amb la Cambra és una gran notícia per a tots”.

La finalitat del Programa Europeu Oficina Acelerapyme és donar suport a les empreses per a ser més competitives en els seus processos de negoci, producció, productes o serveis, utilitzant tecnologies digitals mitjançant l’impuls de la incorporació sistemàtica de l’economia digital, en concret, de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), en l’activitat habitual i en l’estratègia de les pimes, micropimes i autònoms, mitjançant un procés d’acompanyament que maximitze la productivitat i la competitivitat, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

86 + = 87

Últimes notícies