HomeEsportsPartit per oblidar per a la Sénia que cau per primer cop...

Partit per oblidar per a la Sénia que cau per primer cop a la lliga (0-4)

El Fraga va acabar amb la ratxa de l’AES la Sénia en aquest inici de temporada a la Divisió d’Honor de futbol sala i s’acabava imposat per 0-4 provocant-li així la primera derrota a la lliga al conjunt entrenat per Pau Garcia.

Els aragonesos van demostrar les seues credencials com un equip difícil de batre i rocós en defensa, que va dificultar i molt els intents seniencs en atac. Amb un joc vertical els visitants van gaudir de situacions per a marcar fins que ràpidament els donava fruits amb el gol que trencava l’equilibri al marcador als cinc minuts de partit obra de Pablo. A partir d’aquí els intents dels groguets van topar amb l’encertada actuació del porter que s’ha combinat amb el desencert dels atacants locals. Durant els primers vint minuts de joc les arribades eren alternes a ambdues àrees fins que en la recta final abans del descans, quan restaven dos minuts per enfilar camí dels vestidors, aconseguien marcar el segon gol d’Aarón que li complicava molt les coses als locals, que arribaven amb aquest desavantatge a l’equador del matx.

A la represa, la dinàmica no variava en excès. Els locals obturats en atac acusaven la falta d’idees que els impossibilitava entrar al partit amb el primer gol que escurcés les diferències. Als set minuts, veien com els visitants aprofitant que els locals havien arriscat ficant-se de cinc, arran d’un pèrdua encaixaven el tercer mitjançant Erik que ficava molt coll amunt el resultat. Amb el partit decidit, pràcticament en la darrera acció arribava el quart gol d’Aarón que tancava el resultat (39′), en un mal partit dels del Montsià.

La propera jornada:

Diumenge la Sénia mirarà de retrobar-se amb la bona dinàmica que havien oferit en aquest inici de campionat a les 12 del migdia visitant la pista del Sicoris de Lleida. El partit serà dirigit pels àrbitres del comitè tècnic tarragoní Jordi Carol Magriñà i Diego Fernando Sedano Patarroyo amb Melanny Dayana Nieto Basto com a jutge de taula. Els seniencs han caigut fins al quart lloc a la taula després de disputar els quatre primers compromisos de la temporada, amb 7 punts, a cinc del líder Huracans la Selva i resta emparellat amb tres equips més: Fraga, Futsal Valls i Lleida Esportiu.