HomeEsportsPositiva estrena de la Swimrun Dreams de l'Ametlla de Mar

Positiva estrena de la Swimrun Dreams de l’Ametlla de Mar

La Swimrun Dreams l’Ametlla de Mar by Head, va tindre una estrena exitosa. Amb uns recorreguts que van sorprendre als participants per la seua bellesa i duresa, incloent trams de carrera amb molts desnivells i de natació gaudint d’una mar plana, es va disputar el passat dissabte amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, del Perelló i de l’Ampolla, així com del Càmping Ametlla.

En la distància llarga (15km cursa + 3 km natació) de l’Ampolla a l’Ametlla de Mar, Álvaro Rancé i Sisco Juarez van pujar al més alt del podi en la categoria per parelles completant el recorregut en 2:00:12. En la categoria individual el més ràpid va ser Joan Bernat amb 2:05:39. En la distància esprint (6,5km de cursa + 1,5km de natació) la parella formada per Brenda i Alan Teixidó va ser la més ràpida acabant en 53:17, mentre que el primer lloc individual va ser per a Manel Monteys amb un temps de 00:51:13.