HomeEsportsPositiva estrena de la Garnatxa Bike Race Marathon de Gandesa

Positiva estrena de la Garnatxa Bike Race Marathon de Gandesa

La Garnatxa Bike Race Marathon ha començat amb força i èxit de participació. Al voltant de 200 bikers van prendre paret en l’estrena d’aquesta prova de bicicleta per muntanya, organitzada pel Club Ciclista Garnatxa Bikers de Gandesa, que constava de dos recorreguts de BTT, un de 50 quilòmetres amb 1000 metres de desnivell positiu i un altre de 100 amb 2500, transcorrent per gran part de la comarca de la Terra Alta.

Un total de 76 ciclistes estaven inscrits a la GBRM100, que es va iniciar a les 8.00 del matí, on el més ràpid va ser l’especialista en aquest tipus de proves Llibert Mill (Cicles Catalunya) amb un temps de 4:31:07, seguit de prop per Eric Gil (Benicassim), que va ocupar el segon lloc amb 4:33:09. En tercera posició va entrar Miquel Escolà (Apunt-Dolomiti MLN) amb 4:41:22. En l’apartat femení només va comptar amb una participant, Bea Iglesias que va finalitzar amb un registre de 7:26:33.

La GBRM50 prenia la sortida una hora més tard, amb un total de 116 participants inscrits, amb un recorregut més curt però molt atractiu i igualment dur en el qual es va imposar Miquel Aros (Bikepark Costa Daurada) amb un temps de 1:57:51, seguit de Ferran Borràs (Apunt Dolomiti MLN) amb 2:10:06 i en tercera posició  Oleguer Marin (Dolomiti Bikestore), 2:10:07. El podi femení va estar liderat per Rosa Muixí (Fabregues Team) amb 2:36: 38, amb segona i tercera posició van entrar Bàrbara López, 2:43:39 i Laia Esmel, 3:07:49, les dos de l’Or Bikes.

Els organitzadors han fet una valoració positiva d’aquesta estrena de la prova, en un projecte que volen fer créixer en els propers anys.