HomeSocietatRemsa arranja i amplia els cementiris de Deltebre, Camarles i l’Aldea

Remsa arranja i amplia els cementiris de Deltebre, Camarles i l’Aldea

L’empresa de serveis funeraris Remsa ha completat un pla d’inversió en tres dels seus cementiris que gestiona a la comarca del Baix Ebre que ha permès arranjar i millorar el seu entorn, però també ampliar la seua capacitat amb la construcció de nous nínxols. Els cementiris que s’han beneficiat d’aquests treballs de millora han estat els cementiris municipals de Deltebre, Camarles i l’Aldea.

Al cementiri de Deltebre les obres de transformació s’han centrat en la millora dels seus espais verds i de la seua il·luminació. Per una banda, s’han adequat els seus jardins i s’han plantat nous arbres i plantes. Per l’altra, s’han canviat les antigues llums dels fanals per noves llums de Led, la qual cosa no només millora l’eficiència energètica sinó que permet il·luminar millor l’equipament.

En el cas del cementiri de Camarles també s’han escomès obres d’arranjament del seu entorn amb la construcció i renovació de la seua façana o amb la instal·lació de marbre als columbaris. A més d’això, s’ha ampliat la seua capacitat amb la construcció d’un total de 27 nous nínxols.

El cementiri de l’Aldea ha estat l’altre equipament que ha vist ampliada la seua capacitat. En aquest cas, s’han construït 20 nous nínxols. En el cas de l’Aldea, també s’han fet actuacions d’arranjament amb la reparació del ferm dels carrers a la part vella del cementiri.

Amb la seua experiència al sector, Remsa garanteix una gestió integral dels cementiris municipals que inclou no només la prestació dels serveis funeraris sinó també el compromís d’oferir el millor manteniment i millora de les seues instal·lacions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

61 + = 66

Últimes notícies