HomeMobilitatRoquetes i Raval de Cristo s'uneixen amb una nova via de comunicació...

Roquetes i Raval de Cristo s’uneixen amb una nova via de comunicació per a vianants i ciclistes

Esta pròxima setmana està previst que finalitzen les obres que uniran els nuclis urbans de Roquetes i Raval de Cristo amb una nova via de comunicació per a vianants i ciclistes. Els treballs que es van iniciar fa tres setmanes tenen un pressupost de 149.000 € provinents del superàvit de l’any 2018.

Les obres consisteixen en l’asfaltat del Camí del Mig de la Raval de Cristo fins al polígon del Pla de l’Estació, on s’ha construït una rampa d’accés per eliminar les barreres arquitectòniques i un pas elevat de vianants que donarà prioritat als usuaris per accedir a la Via Verda.

El regidor d’Obres Públiques, Ivan Garcia, ha qualificat aquesta obra com “una de les més importants de la legislatura i d’aquest 2020, una obra que era molt necessària dur a terme perquè permetrà unir els nuclis urbans de Roquetes i la Raval de Cristo”.

Per la seua part la regidora representant de l’Ajuntament de Roquetes a la Raval de Cristo i responsable de l’Àrea d’Urbanisme, Núria Altadill, ha destacat que “amb aquesta obra es dóna resposta a una insistentment demanada per la població des de fa molts anys. Així es millorarà la comunicació amb l’asfaltat del Camí del Mig des del carrer Ros de Medrano fins al camí de les Rosites que connecta amb la carretera del Mas de Barberans i també es farà la senyalització d’un carril bici des de la Raval de Cristo fins a la Via Verda”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies