HomeSense categoriaSant Jaume d'Enveja regula l'ús de les platges

Sant Jaume d’Enveja regula l’ús de les platges

MONTSIÀ // L’ajuntament de Sant Jaume ha decidit regular l’ús de les platges donat que en els últims dies s’ha observat una major afluència de banyistes i s’ha generat alguna confusió a les platges del terme municipal en coincidir pescadors i banyistes.

El consistori no disposa de cap ordenança que regule l’ús d’estes, però mentre espera poder aprovar un ordenança amb la Junta de Govern Local, ha decidit senyalitza una zona de pesca recreativa amb canya les 24 hores del dia durant tot l’any, i només en este tram tindrà preferència l’activitat de pesca sobre la banyista. Este tram tindrà una distància de 864 m i comença a partir de 700 metres de l’arribada a la platja pel camí del Serrallo en direcció a Migjorn.

La resta de platges del terme municipal de Sant Jaume d’Enveja queda prohibida la pesca recreativa amb canya de les 8:00 h fins a les 20:00 h i des de l’1 de juny fins al 30 de setembre. Tenint sempre preferència l’activitat de les banyistes sobre la de pesca.

Un dels altres conflictes d’este estiu ha estat la rivalitat entre els naturistes i els banyistes tèxtils, és per això que l’ajuntament delimitara també una zona de platja naturista de 1.880 m, situada a continuació del tram de pesca en direcció a Migjorn. Per tant, comença a 1.564 metres des de l’arribada a la platja pel camí del Serrallo i finalitza 650 metres abans d’arribar al xiringuito de Migjorn.

L’Ajuntament ho senyalitzarà les tres àrees correctament per evitar noves confusions d’ús.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 42 = 49

Últimes notícies