Jesús donarà inici a la VI Ruta de Tapes el proper 14 de febrer. Set seran els establiments que participaran amb productes de proximitat durant els dos caps de setmana, el del 14 al 16 i del 21 al 23 de febrer de 2020 (dins la XXV Fira de l’Oli i IV Fira de la Garrofa).
Les tapes s’oferiran d’11h a 14h i de 18h a 21h (fins les 13h i les 20h durant la Fira) a Bar Modern, Bar Lo Quadro, Bar Olímpic, Bar Restaurant La Gela, Bar Restaurant Equitor, Restaurant Forquilla i Ganivet i Forn de Carlos Ripollés. Totes les tapes integraran oli o garrofa garrofa en les seues en les seves variades presentacions. El preu de la tapa és de 3€ cadascuna i anirà acompanyada de beguda a escollir.
L’EMD de Jesús col·labora un any més amb l’AEJE (Associació d’Empresaris de Jesús) per donar impuls a la gastronomia local i fer promoció dels diferents comerços i establiments que dinamitzen l’economia del poble. La regidora de promoció econòmica, Eva Marro, valora molt positivament aquesta relació entre l’administració i l’AEJE que fa possible una nova edició de la ruta i recorda que “entre tots els participants que la completen, on cada establiment s’encarregarà de segellar la tapa corresponent, se sortejaran 5 premis de 100€, a bescanviar en qualsevol dels bars i restaurants participants o en qualsevol dels establiments i comerços adherits a l’AEJE”. Les butlletes es podran dipositar als bars o restaurants que participen en la 6a Ruta de Tapes o a les oficines municipals fins el 9 de març.
El sorteig es realitzarà aquella mateixa setmana a l’EMD de Jesús. Els participants podran votar la millor tapa i, tal com s’ha fet el les darreres edicions, se’n farà una menció especial durant la propera edició i un reconeixement a l’establiment.