HomeSense categoriaS’inicia un cicle de trobades virtuals sobre sobre Turisme Inclusiu

S’inicia un cicle de trobades virtuals sobre sobre Turisme Inclusiu

TERRES DE L’EBRE // L’Operació Espai de Descoberta del projecte PECT TurisTIC en Família, liderada per la Diputació de Tarragona, organitza un cicle de trobades virtuals sobre Turisme inclusiu. Les dos primeres sessions, adreçades principalment a administracions locals del territori tenen lloc aquest dimecres, dia 22, i divendres, dia 24 de juliol. El cicle es complementarà al mes de setembre (els dies 16 i 18) amb dos sessions centrades en empreses privades del sector turístic i a l’octubre (el dia 2), amb una sessió participativa per presentar les conclusions del cicle.

Les sessions d’esta setmana seran, tant dimecres com divendres, de 10.30 h a 12.00 h i la inscripció és gratuïta. Cal inscriure’s a cada sessió per separat, la informació de cada una d’elles es pot trobar en línia.

La sessió del dia 22 de juliol permetrà conèixer la visió d’experts i entitats especialitzades sobre les tendències en turisme inclusiu, tenint en compte el paper de les administracions locals. Així, en prendran part Maribel Campo, de la Universitat de Salamanca, experta en turisme inclusiu; Mercè Luz Arque, del ‘Departamento Cultura y Ocio, Dirección de Accesibilidad Universal e Innovación de la Fundación ONCE–ENAT’; Enrique Martínez Marín, de ‘SEGITTUR -Red de Destinos Turísticos Inteligentes’, i, Marta Farrero, directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. El divendres 24 es debatrà sobre casos concrets de bones pràctiques de destinacions que han adaptat la seua oferta turística a les necessitats del turisme inclusiu. Hi participaran Jose Luis Maestro, ‘Director de Competitividad de Turismo de Galicia’; Juan Robledo, Tècnic d’Accessibilitat de la Concejalía de Turismo de Benidorm; Montse Nualart, de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà, i, Dominique Ruiz Pierrard, de Reus Turisme.

 

PECT TurisTIC en Família

El PECT TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, un punt i a part en la seua definició i gestió com a destinacions turístiques familiars. D’esta manera, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es converteixen en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar. PECT significa “Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial“.

El PECT TurisTIC en família és una iniciativa d’intervenció coordinada liderada per la Diputació de Tarragona. Els socis beneficiaris són set: Diputació de Tarragona (que coordina el projecte), Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona (Costa Daurada i Terres de l’Ebre), Universitat Rovira i Virgili (Grup de recerca en nutrició funcional, oxidació i malaltia cardiovascular -NFOC Salut-), Eurecat (Departament d’innovació turística), Ajuntament de Montblanc, Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i el Clúster de l’equipament de la llar i el contract CENFIM.

El PECT TurisTIC en família és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 82 = 89

Últimes notícies