HomeEsportsTercera Matinal de rugbi inclusiu a l’escola d’Educació Especial Sant Jordi de...

Tercera Matinal de rugbi inclusiu a l’escola d’Educació Especial Sant Jordi de la Diputació a Jesús-Tortosa

El centre d’educació especial Sant Jordi de la Diputació a Jesús-Tortosa ja fa uns quants anys que promou la pràctica del rugbi inclusiu entre l’alumnat, el professorat i les famílies. Aquest dijous 23 de maig ha organitzat la 3a Matinal de Rugbi Inclusiu de les Terres de l’Ebre amb la participació de cinquanta-tres joves de diferents centres ebrencs. Una trobada en la qual, a més de fomentar els hàbits d’esport, també es treballen els valors propis del rugbi, l’esforç, el treball en equip, el respecte i la solidaritat.

El CEE Mercè Pla de Campredó-Tortosa, el CEE L’Àngel d’Amposta, el CEE Jeroni de Moragues de Móra d’Ebre i el propi CEE Sant Jordi de la Diputació han posat en pràctica la modalitat de rugbi cinta, una variant del rugbi on el placatge físic és substituït per l’arrencada d’una de les cintes que cada jugador porta en un cinturó, aquesta és una forma divertida per iniciar-se en la pràctica d’aquest esport. La trobada ha finalitzat amb el clàssic ‘tercer temps’, un moment per afavorir la relació i convivència entre tots els participants. A més, la trobada, ha comptat amb la col·laboració dels veterans del Club de Rugby Taus d’Amposta.

Sota el lema “Si jo puc jugar a rugbi és que puc fer més coses de les que et penses”, la 3a Matinal de rugbi inclusiu s’ha celebrat amb gran èxit a les instal·lacions del CEE Sant Jordi.

Foto: Cedida

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies