HomeEsportsThe Clever Soccer naix a l’Ebre per a exportar la seua metodologia...

The Clever Soccer naix a l’Ebre per a exportar la seua metodologia arreu del món

The Clever Soccer ha vist la llum fa pocs dies de la mà del reconegut tècnic calero Àlex Gómez, que, després de la seua última experiència com a director esportiu del FC Ascó, ha decidit exportar arreu del món els coneixements adquirits en les seues experiències nacionals i internacionals, que l’han portat a entrenar al futbol base del FC Barcelona, el Kitchee de Hong Kong o el Ratchaburi de Tailàndia com a tècnic. Gómez també ha estat director esportiu del Còrdova durant quatre temporades, director esportiu del FC Ascó en la passada i en l’actualitat és un dels Scoutings del Betis a Catalunya.

El de l’Ametlla de Mar, que en els seus inicis també va dirigir diferents equips formatius i amateurs a les Terres de l’Ebre, comenta que “la idea sorgix a partir de l’organització del Campus Futbol Terres de l’Ebre que organitzem a Rasquera i Ginestar i amb la recent experiència com a director esportiu del Còrdova a la Segona Divisió, d’on han sortit jugadors que actualment estan jugant a Primera Divisió”.

Gómez pretén exportar la seua filosofia de joc i treball arreu del món “a través d’assessorament a pedreres de futbol per tal d’ajudar a millorar el rendiment esportiu i competitiu”. Tot i que la idea de The Clever Soccer és la d’oferir els seus serveis principalment de manera internacional amb convenis amb clubs dels Estats Units o el Nord d’Europa, el tècnic de l’Ametlla de Mar no descarta la possibilitat de poder oferir servei a entitats de les Terres de l’Ebre o d’arreu de l’Estat espanyol que puguen mostrar interès en els diferents productes que oferix la nova empresa nascuda a les Terres de l’Ebre, que tindran un especial protagonisme dins l’oferta formativa que oferirà The Clever Soccer. De fet, ja hi ha signat un acord perquè al mes de juny un grup dels Estats Units vinga a fer una estada a l’Ametlla de Mar.

The Clever Soccer, on treballen altres tècnics de les Terres de l’Ebre com Iván Romeu (SCER L’Ametlla de Mar), el rasquerà Arnau Alcoverro (cadet A Atlètic Segre) o l’actual porter del CD Roquetenc Àlex Iniesta, també oferix, entre d’altres, clínics, assessorament personalitzat a jugadors i entrenadors, estratègies de captació a travès de Scoutings, gestió de la formació o implementació d’eines informàtiques i plataforma digital.

A més a més, l’empresa també treballa per ampliar la seua oferta formativa de campus a les Terres de l’Ebre, on ja organitza el campus d’estiu Futbol Terres de l’Ebre, amb presència a Rasquera i Ginestar.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 31 = 36

Últimes notícies