HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catTorna ‘Ebrencs pel món’

Torna ‘Ebrencs pel món’

Després de Setmana Santa, arribarà la segona temporada d’Ebrencs pel món. Estem enllestint uns reportatges que mos portaran a conèixer ebrencs que viuen a Washington, Baltimore, Annapolis, Dubai, Noruega, Toronto, Montreal, un petit poblet del Quebec, San Francisco, Edimburg, Manchester, Chester, Filipines, Bali i Tailàndia. Escenaris majestuosos, històries de vida fascinants i talent de casa repartit pel planeta, a través de Canal Terres de l’Ebre.

Al primer capítol coneixerem un ampostí que fa tres dècades que ensenya amb Premis Nobel a la Universitat de Georgetown, la filla d’una tortosina que ha actuat per l’exèrcit nord-americà a Bagdad el dia que van matar Osama Bin Laden, una falduda que estudia l’addicció a l’alcohol a la universitat del món que més destina en investigació i coneixerem la relació entre la filla d’un exalcalde tortosí i els submarins nuclears.

A la resta de capítols, mos trobarem, entre altres, amb un santjaumer que gestiona alguns dels hotels més luxosos del món, un xef de l’Ampolla que ha treballat amb Gordon Ramsay (17 estrelles Michelin), un gandesà que porta l’oficina de negocis del Govern català a Silicon Valley, investigadors de primer nivell mundial en àmbits com el càncer o els bebès prematurs, un veí de Remolins que dirigix el projecte de planta solar més gran del món, un altre tortosí que treballa al millor hospital pediàtric del món del 2022 o un enginyer informàtic de la Cava que preferix el surf de Bali a la vida d’oficina.

Estos són només alguns dels perfils de la trentena de protagonistes de la segona temporada d’Ebrencs pel món, molt aviat a les teues pantalles.

Dani Gutierrez
Dani Gutierrez
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 43 = 46

Últimes notícies