HomeGastronomiaTornen les jornades Gastronòmiques del Llagostí d'Alcanar i les Cases d’Alcanar

Tornen les jornades Gastronòmiques del Llagostí d’Alcanar i les Cases d’Alcanar

Un total de dotze restaurants d’Alcanar, Alcanar-Platja i les Cases participen en les Jornades Gastronòmiques del Llagostí que tindran lloc entre el 27 de maig al 18 de juny, organitzades per l’Ajuntament d’Alcanar i el Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases.

Unes jornades que tenen l’objectiu de fer valdre un producte de referència a la costa ebrenca com és el llagostí i promocionar el municipi com a destinació turística gastronòmica. “Treballem de la mà del Col·lectiu Gastronòmic per tal de promoure els productes de quilòmetres zero i posicionar-nos com una destinació gastronòmica de referència”, ha explicat el regidor de Turisme, Jordi Monfort.

D’altra banda, Àngel Llasera, portaveu del Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases ha manifestat que estes jornades i totes les accions conjuntes que s’han desenvolupat són un bon exemple dels fruits que la col·laboració entre l’Ajuntament i el Col·lectiu pot donar quan es treballa amb motivació i amb un objectiu compartit”.

Com ja és habitual, les propostes que recullen aquestes jornades satisfaran tots els gustos, des dels amants dels llagostins a la planxa i els arrossos de tota la vida fins aquells paladars que cerquen creacions més agosarades.

Pel que fa al preu del menú, oscil·la entre els 35 i 50 euros. Els menús inclouen entrants com ara llagostins a la crema, tàrtar de llagostí o broquetes de llagostí i pinya; mentre que el plat principal també té el crustaci com a protagonista, bé siga amb arròs o pasta. El menú de les jornades es completa amb postres casolanes i vins de la denominació d’origen (DO) Terra Alta.

Els restaurants que participen en esta edició són: Can Manel, Casa Esquerra, Casa Lupe, Casa Ramon, El Faro, El Mesón del Mar, Els Jardins del tancatLa Costa.

El juny és una de les millors èpoques per al llagostí, quan aprofita per reproduir-se. Així i tot, se’n pesca durant tot l’any. Els restauradors del municipi coneixen molt bé este producte autòcton i en són experts, el qual en esta època de l’any es pesca amb tresmall.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 3 =

Últimes notícies