HomeInfraestructuresTortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur...

Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça el caràcter patrimonial de l’entorn

L’Ajuntament de Tortosa està duent a terme la millora de l’accés al castell de la Suda i les Avançades de Sant Joan des del Rastre. L’actuació consisteix en la construcció d’un mur de protecció al talús situat a la pujada cap al castell, que permeta contindre possibles esllavissades de pedres o de terra. A més a més, amb esta actuació es reforça la imatge patrimonial d’un espai que està envoltat de muralles.

Els treballs tenen un cost de poc més de 78.000 euros i també comporten un seguiment arqueològic, atès que es tracta d’un espai d’un caràcter patrimonial molt marcat.

Foto: Ajuntament de Tortosa

D’altra banda, el vial és força transitat atès que connecta diversos barris, com els del Rastre, Remolins i Sant Josep de la Muntanya, a més de ser una via d’accés cap a la Simpàtica. “Amb estos treballs millorem l’entorn d’este punt, situat als peus del castell de la Suda, i també fem que siga més segur per a les persones que hi circulen“, ha remarcat l’alcaldessa de Tortosa. Meritxell Roigé ha inscrit esta actuació dins del seguit d’obres de millora a la via pública que s’estan duent a terme en estos mesos. En este sentit, ja s’han completat les reformes de les voreres als carrers Pina, Amor i Masdenverge, a Ferreries; s’està a la recta final de l’arranjament del passeig de Joan Miró, a Vora Parc, que continuarà durant els pròxims mesos al carrer Soriano Montagut; i es continua la substitució de l’enllumenat del polígon Baix Ebre per seguir instal·lant lluminàries LED.

Juntament amb totes estes, esta setmana ha començat una actuació que permet renovar un tram de vorera del carrer Llotja, al centre. En pocs dies també es duran a terme arranjaments al ferm del carrer del Vall, al nucli antic, i millores a la plaça del Carrilet i a la plaça de les Corts Catalanes, al Temple, barri en el qual també està previst executar durant les pròximes setmanes actuacions a les voreres dels carrers Marina i Ciutadella.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 47

Últimes notícies