HomeSocietatTortosa obre el termini per presentar les sol·licituds per les ajudes d'habitatge

Tortosa obre el termini per presentar les sol·licituds per les ajudes d’habitatge

L’Ajuntament de Tortosa inicia el termini de sol·licituds per les ajudes del pagament del lloguer per a les persones majors de 65 anys que estiguen en risc d’exclusió social.

Les ajudes tenen com a objectiu facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a les persones grans. Per poder facilitar el tràmit, l’Oficina Local d’Habitatge de Tortosa atèn i assessora les peticions de les persones interessades.

Hi poden optar persones que tinguen la seua residència legal a Catalunya, que siguen titulars del contracte de lloguer de l’habitatge, que hi consten com a empadronades i que siga el seu domicili habitual i permanent. Els ingressos de la unitat de convivència no podrà ser superior a 2,83 vegades l’IRSC. Un altre requisit és que el preu de lloguer mensual no supere la quantitat de 400 euros, en el cas de les Terres de l’Ebre.

L’horari d’atenció és els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 12 h, a l’oficina situada a la planta baixa de l’Ajuntament, al Servei d’Atenció a la Ciutadania (telèfon 600 404 232 / correu: habitatge@tortosa.cat).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies