HomeSocietatTortosa organitza una jornada empresarial per a sensibilitzar sobre la inserció sociolaboral...

Tortosa organitza una jornada empresarial per a sensibilitzar sobre la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables

Porta com a títol ‘Volem treballar. Podem treballar?’ i està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Tortosa, el programa Invulnerables, la Fundació La Caixa, CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tortosa.
L’objectiu és impulsar la inserció sociolaboral de les persones que tenen una situació de vulnerabilitat, per tal que puguen tindre accés al món laboral com a via de desenvolupament personal i social. La jornada va adreçada principalment a les empreses de la ciutat i del territori, que hi poden assistir de manera gratuïta. L’aprofundiment sobre la inserció sociolaboral suposa, també, un pas en la responsabilitat social i corporativa de les empreses.
Un dels aspectes que abordarà la jornada és com la inserció laboral permet persones amb diversitat funcional poder disposar d’un lloc de treball.
La jornada comptarà amb diverses conferències i taules redones, que es desenvoluparan a partir de les 9 h i al llarg del matí. L’acte inaugural comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé; la impulsora del programa Invulnerables, la religiosa Lucía Caram; i el president de la Cambra de Comerç, Francesc Faiges. El programa també comptarà amb testimonis que abordaran diversos aspectes relacionats amb esta realitat, i clourà amb la intervenció del director territorial de CaixaBank, Jaume Masana.
D’altra banda, la jornada també servirà per a explicar el Procés Comunitari de Tortosa, eina amb la qual l’Ajuntament de Tortosa treballa des de fa anys per tal d’atendre les necessitats de les persones més vulnerables de la ciutat.
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 38 = 39

Últimes notícies